31 ADET TAŞINMAZ SATIŞ İHALESİ İLAN METNİ

SARAY BELEDİYE BAŞKANLIĞI

31 ADET TAŞINMAZ SATIŞ İHALESİ İLAN METNİ

Madde:1- Aşağıda tapu kaydı ve niteliği belirten ve Belediyenin mülkiyetinde bulunan Taşınmazlar Saray Belediyesince, aşağıda tarih ve saati belirtilen zamanda Ayaspaşa Mah. Atatürk Alanı No:32 adresinde Encümen Toplantı Odasında yapılacak ihale ile satılacaktır. Taşınmazlar ile ilgili imar durum belgeri imar ve Şehircilik Müdürlüğü ve www.saray.bel.tr resmi sitesi Anasayfa “İlanlar” Başlığı Altından Ulaşabilirsiniz.

Madde:2-İhale Saray Belediye Başkanlığı’nca, 08.09.1983 tarih, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu Hükümleri Çerçevesinde 45. Maddesi Uyarınca Açık Arttırma Usülü ile Yapılacaktır.

Madde:3- Satış işleminden K.D.V. alınmayacaktır. Şartname Bedeli 50.00TL olup, ihaleye ait şartname Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden görülebilir veya temin edilebilir.

Liste Resmini Aşağıdaki Linkten Sağ Tıklayarak Farklı Kaydet Yaparak İndirebilir veya Üzerine Tıklayarak Açabilirsiniz.

klip çekimi tanıtım filmi hava çekimi çerkezköy satılık arsa kapaklı satılık arsa çerkezköy evden eve kanvas tablo kons iş ilanları