Çocuk Sevgisi İnsan Sevgisi İçin Bir İhtiyaçtır

23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, egemenliğin ilan edildiği, dünya çocuklarının bir araya gelmelerini sağlayan anlamlı bir gün.

Bugünün küçükleri,  yarının büyükleri, umudumuz olan çocuklarımız, sizler için aydınlık  bir gelecek ve özgür bireyler olarak hayatınıza devam edebileceğiniz, güzel bir dünya bırakmak için tüm gücümüzle çalışacağız.

Atatürk’ü sizlere olan şu hitabını hiç unutmayın, “ Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz   geleceğin  bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız! Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz.”

Geleceğimizin garantisi olan çocuklarımız,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.

Bu gurur hepimizin…Ali Naki Erenyol Anadolu Lisesi müzik öğretmenlerimizden Tuğba IŞILDAK TEZCAN’ın yazdığı, Ceren ÇELİK’in bestelediği ve kendilerine ilçemiz öğrencilerinden Furkan COŞKUN'un vokalde eşlik ettiği “UMUDUMUZ 23 NİSAN” şarkısı tüm çocuklarımıza armağan olsun.Emeği geçen herkesi yürekten kutluyoruz.

Saray Belediye Başkanlığı paylaştı: 20 Nisan 2020 Pazartesi