10-11 Haziran Tarihlerinde Park Ve Bahçeler Müdürlüğümüz Tarafından Yapılan Çalışmalar

Saray Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından, Safaalan’ da  bulunan Şehit P. Uzman Onbaşı Zafer Çan’ın adını taşıyan parkımızda bakım ve onarım çalışması yapıldı.

Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ayrıca; Cengiz Topel İlkokulu, Güngörmez İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, 75. Yıl İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Beyza Adalı Spor Salonu, Kiremithane Mevkii, Orkun Sokak, Ali Naki Erenyol Lisesi ‘nde ot biçimi ve çevre düzenlemesini tamamlamıştır.

Saray Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ayrıca, Pazarcık Mahallesi, Mezarlık caddelerinde üçgen parklara ve kaldırımlara  fidan ve süs bitkisi ekimine devam ediyor.