Bir Hayat Kurtarmaya Sen De Var Mısın?

Saray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Sağlık İşleri Birimi tarafından 6 Temmuz 2020 Pazartesi günü Pazarcık Mahallesi’nde Sokak hayvanlarının zehirlenmesi ile ilgili açıklamada bulundu.

“Her hayvanın kendine ait bir yaşam öyküsü vardır. Bazıları insanlardan uzak doğal ortamlarda, bazıları ise insanlarla birlikte yaşar. Bu onlara tabiatın bir hediyesidir. Yüce Yaradan’ın bahşıdır.

Saray Belediyesi, sokak hayvanlarının yaşama hakkı ve yaşam koşulları konusunda duyarlılığını korumuş; Covid-19 pandemi süresincede her zaman bakımlarını tüm hassasiyetle  devam ettirmiştir. Tüm çabalarımıza rağmen maalesef zehirlenen köpeğimizi kurtaramadık. İlçemizde zehirlenme belirtisi gösteren sokak hayvanları için belediyemiz bünyesindeki Halk Masası’na 0282 768 34 44 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Vermiş olduğunuz bilgiler Temizlik İşleri Müdürlüğü Sağlık İşleri Birimi tarafından işleme alınacaktır.”

Saygılarımızla.