Sağlık İçin, Hepimiz İçin

İçişleri Bakanlığı’nın dün 81 il valiliğine gönderdiği genelge ile bugün tüm yurtta en kapsamlı Koranavirüs denetimi gerçekleştirildi.

Koranavirüs tedbirleri ve denetimleri kapsamında Saray Kaymakamı Adnan Tezcan, Başkan  Erkiş ile birlikte lokanta, kafe ,berber kuaför,park ve restaurant gibi sosyal yaşantının yoğun olduğu mekanlarda incelemelerde bulundular.

Saray Kaymakamımız Sayın Adanan Tezcan ; “ Üç gündür ilçe sınırları içerisinde hiçbir hasta  olmadığının müjdesini aldık. Buna rağmen tedbirleri elden bırakmamalıyız. Temizlik ve hijyen kurallarına  uyarsak bu  pandemi sürecini   daha kolay atlatabiliriz. Bu başarıda payı olan herkese  teşekkür ederiz” diye belirtti.

İncelemeler sonrası Saray Kaymakamı Adnan Tezcan’ı makamında ağırlayan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, “Saray halkının öteden beri bilinçli ve duyarlı bir sosyal ve kültürel zeminde yaşandığını, dolayısıyla Saray’daki Koranavirüs önlemlerindeki başarının bir tesadüf olmadığının altını çizdi. Duyarlılık için tüm vatandaşlara teşekkürlerini sunan Erkiş,Tekirdağ’ın ülkemizde Koranavirüsle mücadelede en başarılı il olmasında Saray ilçesinin payının büyük olduğunu ifade etti.