Park ve Bahçeler Müdürlüğü Çalışmalarına Devam Ediyor

İlçemizin şirin mahallelerinden biri olan Ayaspaşa Mahallesi’nde bulunan Bülent Ecevit Parkı’nın çehresi değişiyor.Önceki gün Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Saray Belediyesi Başkanlık Binası önündeki tarihi eserlerin sergilendiği bahçede peyzaj çalışmasını sürdüren ekiplerimiz şimdide; Saray halkı tarafından yoğun olarak kullanılan parklarımızdan biri olan Bülent Ecevit Parkı girişindeki parkın tabelasını yenilediler.

Saray Belediyesi olarak; “Vatandaşlarımızdan ricamız, parklarımıza sahip çıkalım. Sizlerin, huzurlu bir ortamda vakit geçirmesi için   hizmetinize sunduğumuz alanları tahrip etmek isteyen kişileri lütfen uyaralım.Hava şartlarının ve imkanlarımızın elverdiği sürece siz değerli Saray halkı için hizmetlerimiz devam edecek. Doğa; gençlere kuvvet, yaşlılara hikmet verir.