Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak, Saray Belediye Başanımız Sayın Özgen Erkiş İle İlçemizde Devam Eden Hizmetleri Yerinde İncelediler

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak, ilçemiz girişindebulunan Büyükşehir Belediyemize ait yağmur suyu menfez çalışmasını ve Büyükyoncalı mahallemizdeki iki noktada devam eden kanalizasyon arıtma çalışmalarını yerinde incelediler.

Teski yetkilileri; “Büyükyoncalı Mahallesi, Atatürk Caddesi ve 1 Kasım Caddesinde ‘Kanalizasyon ve İçme Suyu İnşaatı’ işi kapsamında 4450 metre kanalizasyon hattı döşenecek olup parsel bağlantıları da yenilenecektir. Saray Büyükyoncalı’daki çalışmalarımız 2020 yılı içerisinde tamamlanacaktır.” şeklindeki beyanlarıyla her köşesiyle her bucağıyla daha yaşanabilir bir Saray adına umudumuzu canlı tuttular.