Kasım Ayı Meclis Toplantısı Saray’da Gerçekleştirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kasım 2020 Dönemi Olağan Meclis Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığında 11 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’te Saray Namık Kemal Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Covid-19 salgını dolayısıyla sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı ve komisyon raporlarına ait dosyalar meclise sunuldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kasım 2020 Dönemi Meclis Toplantısının son derece verimli geçtiğini belirten Başkan Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclisimizin almış olduğu tüm kararların Tekirdağ’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.