Saray Belediyesi Dezenfekte Çalışmalarına Periyodik Olarak Devam Ediyor

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yeni tip Koronavirüs (Covid-19) açıklamasının ardından Saray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri hijyen çalışmalarını sıklaştırdı.

Salgına karşı yürütülen dezenfekte çalışmaları kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, vatandaşların ortak kullanım alanları olan SGK Sosyal Güvenlik Merkezi, İlçe Sağlık, Beyza Adalı Spor Salonu, Namık Kemal Üniversitesi Saray Meslek Yüksekokulu, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Büyükyoncalı Ek Hizmet Binası, Bakım İkmal Onarım Müdürlük Binası ilaçlanarak steril hale getirildi.

Saray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca, pozitif vaka ve temaslı olduğu tespit edilen kişilerin apartman girişlerini ve ortak kullanım alanlarını da titizlikle ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler,vatandaşların gönül rahatlığıyla ve huzur içinde ibadet edebilmeleri için Çukuryurt Camii ve Ayaspaşa Camii’nde de dezenfekte çalışmalarını tamamladılar.