Saray Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nce Bakım ve Onarım Çalışmaları Sürüyor

Saray Belediyesi, vatandaşların ve çocukların yaşam alanlarından biri olan parklarda, sağlıklı ve hijyenik bir ortamda eğlenerek vakit geçirebilmeleri adına çalışmalarını sürdürüyor.

Saray Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri; BüyükyoncalıBozoba Mahalle Parkı’nda vatandaşların zaruri ihtiyaçlarından biri olan çeşme yapımını tamamlayıp Bozoba Mahalle halkının  hizmetine sundular.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca; Vize Caddesi yolu üzerinde bulunan, Uğur Mumcu Parkı çay ocağının çatı tamiratını tamamlayıp,Çukuryurt Mahalle Muhtarlık Binası’nın altında bulunan Saray Belediyesi’ne ait dükkanı da hurda deposu olarak düzenlediler.

Saray Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nce ayrıca, Büyükyoncalı Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi’nde bulunan pastane önünde ki aydınlatmaların tamiratları yapılarak, elektrik panoları da yenileriyle değiştirildi.