Dikilecek Her Fidan İnsan Yaşamını Değiştirir

Geleceğe nefes olmak adına, Çocuklara daha yeşil ve sağlıklı yarınlar bırakmak için ağaç dikme çalışmalarına önem veren Saray Belediyesi fidan dikimine devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Çukuryurt Mahallesi mesire alanına 220 adet çınar fidanı dikimini tamamladı. ‘Daha yeşil bir Saray ‘projesi kapsamında başlatılan ağaçlandırma çalışmaları için var gücüyle çalışan Saray Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli miras, yaşanabilir, sağlıklı bir çevre. Daha yeşil bir Saray için ağaçlandırma çalışmalarımız devam edecek. Vatandaşlarımızı ağaç dikmeye ve yeşil alanlarımızı koruma konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandılar.