Saray Belediyesi Sistematik Dokunuşlarla, İlçedeki Fiziksel Yaşam Kalitesini Ve Kent Estetiğini Artmaya Katkıda Bulunuyor

Saray Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parklarda ağaç budama, çim biçme, park bakım ve revize çalışmalarını pandemi süresince kontrollü olarak sürdürüyor.

Zaman içinde tahribata uğrayan,kullanımından dolayı zarar gören çocukoyun grupları ve spor aletlerinin bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra ekipler;

Küçükyoncalı’da ağaçların budanması, Pazarcık Mahallesi’ndeki Atatürk Heykelinin etrafında çıkan yabani otların biçimi ve temizliği, Pazarcık Mahallesi’ndeki Üçgen Park’ta ot biçimi ve temizliği, serada 170 adet ıhlamur çeliklemesi,100. Yıl Caddesi’ndeki çocuk parkında ot biçimi ve temizliği, Saray Şehitler Parkı’nın zemin düzenleme çalışmaları Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince tamamlandı. Sistematik dokunuşlarla, ilçedeki fiziksel yaşam kalitesinin artmasını isteyen Saray Belediyesi yapmış olduğu açıklamada: “Bu çalışmalarda bize katkı sağlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ve Ressam Timur Bilgin’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Amacımız yapılan çalışmalarla ilçemizin görünümüne hareketlilik ve estetik bir görünüm kazandırmak. İlk olarak ilçemizde bulunan havuzların çehresini değiştirmekle başladık. Ayaspaşa Mahallesi ve Vatan Caddesi’nde bulunan merdivenlerin boyanması, Hasan Ergen Parkı’nı renklendirme çalışmalarımızla ilçemizin duvarlarına sanatın renklerini yansıtmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandılar.