Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak’ın Saray Ziyareti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak’ı ve TESKİ tarafından devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını değerlendirmek üzere TESKİ Genel Müdürü Sayın İbrahim İçöz’ü, Saray Belediye Başkanı Sayın Özgen Erkiş bugün makamında ağırladı.

Saray ilçesinde Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak: “Bütün gücümüzle daha güzel ve daha yaşanabilir bir Tekirdağ için çalışıyoruz. Projelerimizi halkımızın ve ilçelerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hayata geçiriyoruz. Yaptığımız altyapı ve üstyapı çalışmalarımız halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” diyerek, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ile planlanan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.