Başkan Erkiş halkla bayramlaştı

Saray Belediyesi, 21 Temmuz Çarşamba günü(bayramın ikinci günü) 2 yıllık pandemi sürecinin akabinde Belediye bahçesinde bayramlaşma programı düzenledi.

Saray Belediyesi, 21 Temmuz Çarşamba günü saat 11.00 ile 13.00 saatleri arasında Belediye binasının önünde bayramlaşma programı düzenledi. Programa Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Cumhuriyet Halk Partisi Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç, CHP Tekirdağ Büyükşehir ve Saray Belediye Meclis Üyesi Levent Köksalan, CHP Saray Belediye Meclis Üyesi Sertaç Akgül, CHP Saray Belediye Meclis Üyesi Sait Nayir, CHP Saray Belediye Meclis Üyesi Onur Aydınoğlu, CHP Saray Belediye Meclis Üyesi Cemil Ertan, Saray Muhtarlar Derneği Başkanı Safaalan Muhtarı Mehmet Özmen, STK temsilcileri, belediye personeli ve halk katıldı.

BAŞKAN ERKİŞ: “HAYIRLI BAYRAMLAR”

Belediye personeli ve halkla bayramlaşan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş şöyle konuştu:

“Pandemi sürecinin yaratmış olduğu kaçınılmaz muhalefet sonrasında verdiğimiz 2 yıllık aranın akabinde, yine o geleneği yerel idare otoritesi olarak sürdürmek bakımından bugün çocuk parkı olarak kullandığımız bir noktada geleneksel bayramımızı kutluyoruz. Bundan sonra da Kurban Bayramı’nın 2. günü telaşların biraz daha çekilmesinin akabinde saat 11.00’da ömrümüz varsa, Allah’ın izniyle burada bu bayram kutlamalarını gerçekleştireceğiz. Pandeminin hemen sonrasında tekrar umudu dürtmek, kasveti örtmek bakımdan burada bulunacağız. Küçükyoncalı’da hepimizin gıpta ettiği bir gelenek vardır. Burada da başka bir gelenek olsun. Bayram günü böylece herkesin bir gönül dairesi oluşturduğu noktada herkese hayırlı bayramlar olsun.”