Saray Belediyesi Sanat Akademisi kapılarını açıyor

Çocukları sanatsal faaliyetlere yönlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdüren Saray Belediyesi, Salih Demirci yönetimindeki Saray Belediyesi Sanat Akademisi’nde gitar kursu ve çocuk korosu çalışmalarına başlıyor.

GİTAR ATÖLYESİ VE ÇOCUK KOROSU BAŞLIYOR
Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, çocuklarımızın sanat ve müziğe ilk adımlarını atmalarını sağlamak amacıyla Saray Belediyesi Sanat Akademisi’nin kapılarını açıyor. Konuyla ilgili Saray Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Şef Salih Demirci yönetimindeki Saray Belediyesi Sanat Akademisi’nde gitar atölyesi ve çocuk korusu çalışmaları başlıyor. Kursumuza katılmak isteyen kursiyerlerin Halk Masası’na başvurmasını rica ederiz. Kayıt ve ayrıntılı bilgi için 0 282 768 34 44 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz.”